La Neural

Segueix el pòdcast de la neural on tu vulguis!

Pòdcast 21 - Què té a veure l'amor romàntic amb la dependència emocional

En aquest episodi del podcast de La Neural, parlem directament sobre com l’amor romàntic i la dependència emocional s’entrellacen i impacten les nostres relacions. La Judit, psicòloga sanitària, i la Cristina López, especialista en teràpia de parella, ens guien a través d’aquest tema complex. Desgranem què és la dependència emocional, com es manifesta en les relacions i com pot ser confosa amb l’amor romàntic.

A través del testimoni d’una persona que ha experimentat dependència emocional, oferim una mirada real sobre les dificultats i els aprenentatges en el camí cap a una relació saludable. A més, compartim consells sobre com reconèixer i treballar la dependència emocional en nosaltres mateixos o en la nostra parella.

La dependència emocional sovint s’oculta darrere de la màscara de l’amor romàntic, fent difícil distingir entre el desig d’estar amb algú i la necessitat d’estar-hi. Discussió que ens porta a la reflexió sobre els nostres propis patrons de relació: quan l’amor es transforma en una necessitat compulsiva que limita la nostra llibertat emocional i personal.

Finalment, en aquest episodi, també tractem sobre les estratègies per a construir relacions més saludables i equilibrades. Des de la importància del treball personal i l’autoconeixement fins a la necessitat de comunicació honesta i oberta amb les nostres parelles. Esbossant els passos que podem prendre per evitar caure en la trampa de la dependència emocional i fomentar un amor romàntic més sa i satisfactori.

Vols llegir més publicacions?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *