El mes lila de La Neural

Calendari

Autodefensa Feminista

Malgrat que ho voldríem evitar, la vida en ocasions ens pot posar en una situació en què ens cal defensar-nos. En aquest taller, pensat per a totes les persones de qualsevol edat, aprendrem tècniques senzilles i eficaces per sortir il·leses d'una situació desprevinguda, com pot ser un atac d'un tercer. Conèixer les tècniques bàsiques de defensa personal ens permetrà guanyar en eines i seguretat per a nosaltres mateixes.

20€

*Cal inscripció prèvia!

8 de Març a La Neural

10h. Dinàmica d'estereotips de gènere*

11h. La Neural t'escolta! Tens alguna consulta i vols que te la resolguem? Tindrem sessions de 15min amb les nostres professionals perquè t'ajudin.*

15h. El mural de La Neural. Vine a pintar el mural del 8 de març a La Neural.

18h. Xerrada a La Pinya, a Bagà, impartida per la sexòloga Cristina Lòpez

*Cal inscripció prèvia!

Creació de xarxes de suport sanes

La manera que tenim d'interaccionar influeix en el nostre estat d'ànim. Identificar la nostra xarxa de suport i la relació que hi tenim ajuda a generar benestar i salut mental. Per tant en aquest taller identificarem la nostra xarxa de suport i com interaccionar sanament. Quina és la teva xarxa de suport? Com és la relació que hi tens?

15€

*Cal inscripció prèvia!

Preparació a la lactància durant l'embaràs

Taller adreçat a futures mares i pares. Un taller en què parlarem de l’inici i primers moments claus, dificultats inicials, errors comuns. Aprendrem a valorar si el bebè està fent una presa correcta, signes de bona agafada i postures per alletar. Resoldrem dubtes que tingueu i desmitificarem mites.

20€ | 15€ pacients de La Neural

*Cal inscripció prèvia!

Reconnexió amb el nen interior

Sovint ens oblidem que dins nostre hi habita una part essencial de la nostra infància. Cal recordar que tot i que ja no estiguem en aquesta etapa vital, continuem tenint un nen interior que actua en el nostre dia a dia, que necessita i reclamala nostra atenció. En aquest taller experiencial aprendrem estratègies per reconnectar amb aquesta part de nosaltres per tal de despertar la nostra creativitat i il·lusió, alhora que reforcem l'autocura i la confiança en nosaltres mateixes.

20€

*Cal inscripció prèvia!