Tallers i Xerrades Gener

Reconnexió amb el nen interior

Sovint ens oblidem que dins nostre habita una part essencial de la nostra infància. Cal recordar que tot i ja no estar en aquesta etapa vital, continuem tenint un nen interior que actua e el nostre dia a dia, que necessita i reclama la nostra atenció.

En aquest taller experiencial aprendrem estratègies per reconnectar amb aquesta part de nosaltres per tal de despertar la nostra creativitat i il·lusió, alhora que reforcem l'autocura i la confiança amb un mateix.

20€

Com parlar de sexualitat a cada etapa

La sexualitat forma part de les persones i com a tal poder parlar-ne amb els nostres infants ajudarà a que aquests disposin de la informació necessària per tal de respectar-se i respectar a la resta. Alguns dels beneficis de transmetre aquesta informació des de casa és la prevenció d’abusos sexuals, el bon desenvolupament de l’autoestima i l’autoconeixement i l’enfortiment de la confiança i del vincle ma/pare-fill/a. En aquest taller us facilitarem eines per a què com a mare o pare puguis tractar la sexualitat amb tot el què comporta (gènere, cos, amor, consentiment...) de manera sana, respectuosa i apropiada per la seva edat.

15€