Eva Castro

Eva Castro Albós
Psicòloga Sanitària | Col. 27577

Sobre mi

Soc psicòloga i psicoterapeuta. En la meva feina em dedico a acompanyar persones que estan vivint situacions que els generen patiments i malestar i a donar-los els recursos que necessiten per viure-les de manera funcional i menys dolorosa possible. Soc persona, feliç, dona, parella, filla, germana, mama d’un preciós gosset, amiga i mil coses més! Soc una persona molt inquieta i apassionada de la psicologia. M’encanta estar en formació contínua. Considero que una persona que treballa amb la salut mental de les persones sempre ha d’estar formant-se per poder estar actualitzada i adaptar-se al màxim a la persona que ve a demanar ajuda o acompanyament.

Quines són les meves especialitats?

Soc psicòloga experta teràpia familiar.  Soc facilitadora (acompanyant) de processos de canvi per transformar emocions/pensaments desagradables en empoderadors. Actualment treballo amb adults, adolescents, infants, famílies i parelles. Creo tallers per a famílies, pares i adults i faig xerrades divulgatives (tant online com presencials).

Considero que les meves especialitats es poden dividir en tres grups:

  • Psicologia adults: ansietat, pors, somatitzacions, crisis personals, autoestima…
  • Psicologia infantil i juvenil: conducta, rabietes, autoestima, gelos, baralles entre germans, gestió emocional, patiment, malestar, timidesa.
  • Psicologia de parella i família.

Què aporto jo a La Neural?

Considero que la psicologia es basa en donar recursos, eines i estratègies per acompanyar les persones en situacions que els generen malestar per poder-les viure de la millor manera possible. A La Neural hi aporto tota la meva experiència personal i professional, capacitat per treballar en equip, organitzadament i amb molta motivació. Soc propera, rigorosa i dedicada a la meva professió amb cos i ànima.