Cristina López

Cristina Lopez

Cristina López Paz
Psicòloga i Sexòloga | Col. 27364

Sobre mi

Vaig estudiar Psicologia a la UAB, i em vaig especialitzar en el Màster de Sexologia Clínica i Teràpia de Parella a la UB i l’Institut de Sexologia de Barcelona. A més, estic acabant el postgrau en Teràpia Racional Emotiva-Conductual (TREC).
Des que vaig començar la carrera tenia molt clar que volia especialitzar-me en el món de la sexualitat. Sempre m’ha semblat un àmbit interessant i molt necessari, però una vegada he pogut conèixer de prop aquesta branca, he pogut ser conscient de tot el que comprèn la sexologia i que necessari és per a les persones poder fer les paus amb el mateix cos, la seva sexualitat, les pors i ansietats i amb la/les parella/es.

Soc una persona empàtica, feminista, inclusiva i a qui li agrada molt treballar amb persones i ajudar la gent. La meva experiència professional està molt orientada al món social, de l’educació i de la salut. A més de les consultes, treballo amb col·lectius de risc d’exclusió social en diferents projectes amb famílies, infants i joves. També realitzo tallers d’educació sexual i afectiva a diferents grups de persones.

En definitiva, m’agrada molt la meva feina!

Quines són les meves especialitats?

A consulta treballo amb:

– Dificultats sexuals com ara la disfunció erèctil, l’anorgàsmia, el vaginisme, l’ejaculació precoç, el baix desig sexual…En definitiva, tot allò que destorbi una vivència plena de la vida sexual i del propi cos.

– Parelles, posant el focus en la relació i en la millora de les habilitats interpersonals i intrapersonals d’ambdues parts.

– Crisis vitals, ja sigui vinculades amb l’ansietat, la depressió, fòbies… fent un acompanyament psicoterapèutic des de la TREC.

També ofereixo tallers d’educació sexual i afectiva adaptats a cada col·lectiu, ja sigui a joves, infants, professorat, persones amb discapacitat, etc.

Dinamitzo juntament amb la Judith Bort l’espai “cercle de dones”, pensat per empoderar a les participants des de l’horitzontalitat, on compartim aquelles vivències que experimentem pel fet de socialitzar-nos com a dones.

 

Què aporto jo a La Neural?

Aporto una mirada feminista, inclusiva, empàtica i càlida. Una visió sense judicis i oberta a la gent, sempre disposada a acompanyar a qui ho necessita.