Nutrició

SERVEIS

Nutrició

Alimentació durant l’embaràs, la lactància i la primera infància.

L’evidència científica ha demostrat la importància de l’alimentació durant els primers mil dies de vida dels infants. Aquest període engloba la gestació i els dos primers anys de vida. La nutrició té un gran impacte en la modulació del creixement i desenvolupament dels infants, i en la possibilitat de desenvolupar malalties en etapes vitals posteriors. Conèixer la importància de components dietètics com l’àcid fòlic, el calci, el magnesi o el zinc és vital per tenir una bona alimentació durant l’embaràs i tenir una nutrició conscient la primera etapa de la infància.

Des de La Neural et podem ajudar a fer que incorporis, dins la dieta habitual, tots aquells nutrients que promocionen un desenvolupament correcte de l’infant. Oferim:

Acompanyament dietètic durant l’embaràs i la lactància.

Pautes d’introducció alimentària per establir una bona alimentació complementària dels 6 als 12 mesos.

Alimentació infantil a partir del primer any de vida.

Alimentació amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

 

Les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries afecten de ple la qualitat de vida de les persones que les pateixen, i també la de les seves famílies. Les recomanacions nutricionals i el contingut d’al·lèrgens en els aliments és canviant i sovint és necessari un suport en l’alimentació. El tractament nutricional es basa en aconseguir una alimentació equilibrada tenint en compte la necessitat d’excloure alguns aliments per prevenir la simptomatologia i la progressió de la malaltia.

Des de La Neural volem orientar les famílies perquè puguin tenir una alimentació segura, seleccionant aliments adequats i ajudant a establir una alimentació adaptada a l’al·lèrgia o intolerància, evitant restriccions innecessàries i sense haver d’incorporar aliments processats específics amb una qualitat nutricional més baixa i un cost econòmic més elevat.

Des de La Neural oferim assessorament dietètic en al·lèrgies i intoleràncies com:

– La celiaquia

– L’al·lèrgia a la proteïna de la llet de vaca, l’ou, fruits secs, llegums, etc.

– La intolerància a la fructosa

– La intolerància a la lactosa

– El dèficit de DAO

Alimentació i diabetis

L’alimentació és una peça clau en el maneig de la diabetis. No sempre és fàcil adaptar l’alimentació al tractament i l’exercici físic, i és necessari tenir tota la informació nutricional possible per poder fer una gestió efectiva de la dieta.

Des de La Neural us volem ajudar a entendre com els aliments impacten en la glucèmia per facilitar-vos eines que permetin tenir un control correcte de la diabetis, dins d’una alimentació normal i equilibrada. També per tal de poder gestionar les complicacions habituals, com les hipoglucèmies i les hiperglucèmies.

Us podem ajudar tant si es tracta d’una diabetis tipus I, tipus II o diabetis gestacional.
55€

primera visita. 

50€ consecutives. Seguiment per TCA 45€