Nutrició

SERVEIS

Nutrició

La Laura Labernia és nutricionista especialitzada en disfunsions digestives, patologies autoimmunes, embaràs i postpart, a més de suport nutricional en TCA (Trastorns de la Conducta Alimentària). 

 

Te el postgrau en psiconeuroimmunologia que li va fer evolucionar en la manera d’entendre la salut i la nutrició, tant professionalment com personalment. Que posteriorment va complementar amb el màster oficial en fisiologia integrativa.

 

L’Eugènia Coma és nutricionista especialitzada en nutrició esportiva, educació nutricional i suport nutricional en TCA (Trastorns de la Conducta Alimentària).

Actualment, està realitzant un curs de l’Academia Española de Nutrición y Dietètica sobre l’evidència en el maneig de nutrició en l’embaràs.

 

 

Des de l’equip de nutrició de La Neural pensem que l’educació nutricional és una eina fonamental per transmetre els hàbits saludables per millorar l’estil de vida d’una persona i fer prevenció de patologies. Escoltar i entendre les necessitats que té cada persona és un punt clau per millorar la salut de la persona.

 

Realitzem pautes personalitzades per aconseguir els propis objectius, amb la finalitat de que la mateixa persona sigui capaç de realitzar els propis canvis en els seus hàbits.

 

I sempre, amb una visió integrativa on tenim en compte el què mengem, com ho fem, quina relació hi ha amb el menjar, l’estil de vida previ, les patologies que presenta, els antecedents familiars i l’estat emocional actual de la persona que tractem.

 

55€*

*primera visita. 45€ consecutives