Marta Bové

Marta Bové Lascurain
Psiquiatra | Col. 51421

Sobre mi

Soc llicenciada en Medicina a la Universitat de Lleida. Em vaig especialitzar en Psiquiatria durant 4 anys a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Compto amb un postgrau en Teràpia Racional Emotivo-Conductual (TREC).

Des que soc adolescent he tingut clar que volia dedicar-me a l’àmbit de la ment humana. El cervell és la central de comandaments del cos, i poder estudiar-lo per ajudar persones a estar sanes és el que em va portar a dedicar-me a la salut mental. La vessant humana que podia desenvolupar juntament amb la professió de psiquiatra em va semblar un atractiu addicional a l’especialitat. Disfruto molt amb la meva professió.

Soc una persona empàtica, feminista, intuïtiva i propera.

Els estudis sobre Medicina, Psiquiatria i TREC, així com de Neurociències, en les quals m’actualitzo constantment, que he desenvolupat al llarg de la meva vida em permeten practicar una psiquiatria científica, humana i global, on ofereixo un diagnòstic precís i treballo amb la persona en profunditat, defensant els seus desitjos i interessos, i posant molt èmfasi en què la persona pugui rebre un tractament farmacològic (si és que cal) segur i efectiu. En aquest sentit, soc molt meticulosa amb els efectes adversos que hi puguin aparèixer, tot oferint alternatives personalitzades si el tractament no està essent clarament positiu en la qualitat de vida de la persona.

He escrit articles científics i fet tallers educatius a escoles per fer arribar la veu de la salut mental als més joves

Quines són les meves especialitats?

En l’àmbit de psiquiatria, treballo amb persones en règim hospitalari, que pateixen esquizofrènia, trastorn bipolar i depressions severes. En aquest aspecte, tinc molta experiència a gestionar situacions de crisi aguda i amb la utilització de psicofàrmacs, inclús en les situacions més complicades.

També treballo a consultes externes amb persones que pateixen ansietat i depressions més lleus, on aplico més la psicoteràpia, i utilitzo la psicofarmacologia de manera més puntual.

Què aporto jo a La Neural?

Aporto una visió mèdica, diagnòstica i psicofarmacològica, sempre actualitzada, amb una vessant feminista, precisa i humana. Aporto estratègies no-farmacològiques centrades en la salut i millora de la qualitat de vida de la persona.