La Neural | salut amb valors

Hola!
Us donem la benvinguda al Blog de La Neural!
Hem creat aquest espai per poder-vos posar al dia de tota la informació que volem compartir amb vosaltres: us presentarem al nostre equip, us donarem consells, us explicarem tot el que sabem de salut i un munt de coses més. Així que, som’hi!

Com no podia ser de cap altra manera, volem aprofitar aquesta primera entrada per presentar-vos el nostre centre.

La Neural és un centre de salut multidisciplinar ubicat a Berga on atenem les persones que tenen problemes de salut i volen fer-se’n càrrec.

A part d’una atenció sanitària ètica, treballem amb els valors que considerem que són indispensables per poder oferir un servei i un acompanyament de qualitat i que tenim presents en tot moment a l’hora de fer la nostra feina.

Feminisme: A La Neural ens esforcem per oferir una salut amb perspectiva de gènere i treballem per minimitzar les desigualtats que s’originen en el noste cmap a causa de l’androcentrisme. Per exemple, sabíeu que les causes de mort més freqüènts són diferents entre homes i dones? O que les dones tenen problemes de salut de llarga durada més anys que els homes? O que, d’altra banda, les homes tenen l’esperança de vida més curta que les dones? A més, hi ha una gran manca d’investigació en qüestions que afecten només les dones, com ara l’endometrosi, la síndrome de l’ovari poliquístic o els problemes relacionats amb el sól pèlvic. És per això que tenim a la vostra disposició un equip de llevadores i també físios especialitzades en el sòl pèlvic.

Rigorositat: Volem proporcionar una salut professional, especialitzada i acreditada, i per això estem en constant formació. El nostre equip de psicologia està compost per professionals altament qualificades, que s’han format per especialitzar-se en àmbits com la sexologia, la teràpia de parella, la teràpia TREC, els trastorns d’ansietat i de persnalitat, el TOC, la psicoteràpia o al prevenció de la conducta suïcida entre altres.

Respecte: Valorem la necessitat d’oferir una salut conscient amb la societat i el medi ambient, respectant les necessitats i temps individuals de cada pacient i treballant amb una atenció personalitzada en tots els àmbits. És per aquest motiu que hem decidit incorporar el servei d’infermeria al nostre centre.

Proximitat: El nostre objectiu és garantir-vos una slaut sanitària humana, posant el pacient al centre del procés terapèutic; ens agrada el tracte proper i volem aplicar la proximitat en tots els aspectes; així, per exemple, oferim servei de psiquiatria dos cops al mes al nostre centre.

Estigueu atentes els propers dies!

“Som un centre de salut amb valors, fmeinistes, rigoroses, professionals i properes, per a tothom.”
– La Neural

Latest News

Stay updated with our latest news and


Visit the blog ⁠—


Feu un comentari


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.