Pòdcast 06 – Nutrició Maternoinfantil

Segueix el pòdcast de la neural on tu vulguis!


La Neural Youtube


La Neural Spotify


La Neural Ivoox


La Neural Itunes


La Neural Google podcasts


La Neural Amazon Music

06 – Nutrició Maternoinfantil

En aquesta interessant conversa entre l’Alba Calderer, llevadora, i la Marta Casòliva, nutricionista i infermera, s’aborden temes rellevants sobre l’alimentació durant l’embaràs i la primera etapa de la infància. Es destaca la importància de l’àcid fòlic com a nutrient fonamental per prevenir defectes en el tub neural dels nadons i es recalca la necessitat d’utilitzar àcid fòlic actiu per assegurar-ne l’absorció. El iode també és un mineral essencial durant aquesta etapa, i encara que les recomanacions indiquen que una dieta rica en làctics i sal pot ser suficient, sovint és difícil complir aquestes recomanacions.

Les professionals subratllen la importància de l’alimentació materna en el desenvolupament del nadó i la transmissió de la flora intestinal durant l’embaràs. A més, s’insisteix en la necessitat d’una alimentació equilibrada, saludable i basada en aliments locals, evitant els ultraprocessats i els sucres. També es discuteix com l’alimentació pot influir en patologies com la diabetis gestacional i la preeclàmpsia, i s’insisteix en la importància de l’acompanyament professional i el suport adequat per a les dones durant aquesta etapa.

En resum, aquesta conversa proporciona informació valuosa i consells pràctics per a les dones que estan embarassades o en la primera etapa de la maternitat, destacant la importància de l’alimentació adequada i el suport professional per garantir una salut òptima tant per a la mare com per al nadó.


Més informació

Vols llegir més publicacions?


Feu clic aquí

Feu un comentari


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.