Pòdcast 08 – Ludoteca terapèutica

Segueix el pòdcast de la neural on tu vulguis!


La Neural Youtube


La Neural Spotify


La Neural Ivoox


La Neural Itunes


La Neural Google podcasts


La Neural Amazon Music

08 – Ludoteca Terapèutica

En aquesta publicació del blog, us presentem un vídeo de la Neural en el qual coneixerem l’Ari, fisiopediatra, i la Laura, logopeda, i descobrirem com treballen amb infants que tenen discapacitats o problemes motrius.

L’Ari, com a fisioterapeuta, se centra en el desenvolupament motriu dels infants. Aborda problemes musculars, òssies, de posició i de to muscular. El seu treball és essencial per prevenir dificultats futures i assegurar que aquests nens puguin accedir a tot el que necessiten en el seu dia a dia. Utilitza el joc com a eina perquè els infants aprenguin i es desenvolupin de manera funcional.

D’altra banda, la Laura és logopeda i treballa en l’àmbit de les habilitats comunicatives i emocionals dels infants. Centra la seva atenció en aspectes com el llenguatge, la parla i la col·locació. A través del joc, treballa aquests aspectes perquè els nens millorin les seves habilitats de comunicació.

El treball conjunt d’aquestes dues professionals és crucial per proporcionar una intervenció completa i adaptada a les necessitats de cada nen. Utilitzen el joc com a eina principal per captar l’atenció dels infants i promoure l’aprenentatge. Cada nen té unes necessitats úniques, i treballar amb els seus interessos i objectius individuals és fonamental.

A més dels nens, també treballen amb adults, adaptant-se als seus interessos i objectius per aconseguir una intervenció eficaç i lúdica.

El vídeo també presenta el projecte de la Ludoteca, una iniciativa que ofereix un espai d’oci i treballa de forma personalitzada amb nens amb diversitat funcional. A través d’activitats adaptades als seus interessos i necessitats, la Ludoteca busca fomentar el desenvolupament global dels nens. També involucra les famílies i ofereix recursos perquè puguin continuar el treball a casa.

Aquest vídeo ens mostra com el treball en equip, la personalització i l’enfocament lúdic són elements clau per al desenvolupament dels infants amb discapacitats o problemes motrius. A través de l’adaptació i la diversió, es potencien les seves habilitats i es promou la seva inclusió.

Si voleu conèixer més detalls sobre com treballen l’Ari i la Laura o teniu preguntes específiques, no dubteu a veure el vídeo complet o a contactar amb elles.


Més informació

Vols llegir més publicacions?


Feu clic aquí

Feu un comentari


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.