Pòdcast 13 – Què són els grups d’acompanyament al naixement?

Segueix el pòdcast de la neural on tu vulguis!


La Neural Youtube


La Neural Spotify


La Neural Ivoox


La Neural Itunes


La Neural Google podcasts


La Neural Amazon Music

13 – Què són els grups d’acompanyament al naixement?

Si ets una futura mare o estàs pensant en tenir fills, és probable que hagis sentit parlar dels grups de preparació al naixement, però què són realment i per què podrien ser rellevants per a tu? En aquesta entrada de blog, explorem els misteris darrere d’aquests grups amb l’Alba Calderer, un referent en la preparació al naixement.

El vídeo que acompanya a aquest article presenta una conversa fascinant entre Laura Andrés, psicòloga de La Neural, i l’Alba, una experimentada llevadora. A través d’aquesta conversa, descobrim què són realment aquests grups de preparació al naixement i com poden ser beneficiosos per a les dones que estan a punt d’aconseguir la maternitat.

Un dels punts destacats d’aquesta conversa és la importància de proporcionar informació de qualitat basada en evidència científica. Els grups de preparació al naixement ofereixen a les futures mares i parelles una oportunitat per trencar mites i superar les pors relacionades amb l’embaràs i el part. És una oportunitat per adquirir comprensió sobre els processos fisiològics de la maternitat i sentir-se capacitats per afrontar-los.

Els cursos també aborden temes importants com el postpart i la lactància, oferint orientació i recursos pràctics per a les mares noves. També es destaca la importància de la parella o l’acompanyant durant el part, ja que aquest suport és fonamental en aquesta etapa crucial.

Al final, aquesta conversa ens recorda que, malgrat les preocupacions i els temors que poden acompanyar la maternitat, la majoria dels naixements són processos fisiològics normals. És essencial tenir la informació adequada per afrontar-los amb seguretat i confiança.

A més de les aportacions de Laura Andrés i l’Alba, el vídeo també inclou recomanacions d’altres professionals i recursos que poden ser valuosos per a les persones que busquen informació addicional sobre la maternitat i el naixement.

Si estàs embarassada o planejant ser mare en el futur, aquesta conversa pot ser una font de coneixement inestimable. No oblideu subscriure-us al canal de La Neural per a més converses i recursos relacionats amb la maternitat i la criança. La preparació adequada pot fer una gran diferència en aquesta jornada increïble de la vida.


Més informació

Vols llegir més publicacions?


Feu clic aquí

Feu un comentari


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.