Pòdcast 21 – Què té a veure l’amor romàntic amb la dependència emocional

Segueix el pòdcast de la neural on tu vulguis!

Podcast la neural, salut amb valors, disponible Youtube
Podcast la neural, salut amb valors, disponible spotify
Podcast la neural, salut amb valors, disponible ivoox
Podcast la neural, salut amb valors, disponible Itunes
Podcast la neural, salut amb valors, disponible google podcast
Podcast la neural, salut amb valors, disponible Amazon music

Pòdcast 21 – Què té a veure l’amor romàntic amb la dependència emocional

En aquest episodi del podcast de La Neural, parlem directament sobre com l’amor romàntic i la dependència emocional s’entrellacen i impacten les nostres relacions. La Judit, psicòloga sanitària, i la Cristina López, especialista en teràpia de parella, ens guien a través d’aquest tema complex. Desgranem què és la dependència emocional, com es manifesta en les relacions i com pot ser confosa amb l’amor romàntic.

A través del testimoni d’una persona que ha experimentat dependència emocional, oferim una mirada real sobre les dificultats i els aprenentatges en el camí cap a una relació saludable. A més, compartim consells sobre com reconèixer i treballar la dependència emocional en nosaltres mateixos o en la nostra parella.

La dependència emocional sovint s’oculta darrere de la màscara de l’amor romàntic, fent difícil distingir entre el desig d’estar amb algú i la necessitat d’estar-hi. Discussió que ens porta a la reflexió sobre els nostres propis patrons de relació: quan l’amor es transforma en una necessitat compulsiva que limita la nostra llibertat emocional i personal.

Finalment, en aquest episodi, també tractem sobre les estratègies per a construir relacions més saludables i equilibrades. Des de la importància del treball personal i l’autoconeixement fins a la necessitat de comunicació honesta i oberta amb les nostres parelles. Esbossant els passos que podem prendre per evitar caure en la trampa de la dependència emocional i fomentar un amor romàntic més sa i satisfactori.


Vols llegir més publicacions?

Feu un comentari


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.