Pòdcast 22 – La cara B del perfeccionisme

Segueix el pòdcast de la neural on tu vulguis!

Podcast la neural, salut amb valors, disponible Youtube
Podcast la neural, salut amb valors, disponible spotify
Podcast la neural, salut amb valors, disponible ivoox
Podcast la neural, salut amb valors, disponible Itunes
Podcast la neural, salut amb valors, disponible google podcast
Podcast la neural, salut amb valors, disponible Amazon music

Pòdcast 22 – La cara B del perfeccionisme

En aquest episodi del podcast de La Neural, ens endinsem en el tema del perfeccionisme de la mà de la Paula Calle i la Laura, psicòlogues sanitàries amb una mirada clara sobre aquesta creença tan estesa i, al mateix temps, tan complexa. Parlant obertament sobre com el perfeccionisme travessa diferents diagnòstics i afecta gairebé totes les esferes de la nostra vida, des de la feina fins a les relacions personals, aquesta conversa ens porta a comprendre millor les conseqüències d’aquesta tendència.

A través de la seva experiència amb pacients i aplicant la perspectiva TREC, desemboliquen com el perfeccionisme pot ser tant un motor com un frè a la nostra vida. Desgranant els matisos del perfeccionisme, expliquen com la cerca de l’excel·lència pot acabar en una espiral de frustració, ansietat i autoexigència insana. Amb exemples reals i consells pràctics, ens mostren camins per identificar-ho i estratègies per gestionar-lo, apuntant cap a una major flexibilitat i autoacceptació.

A més, aquesta xerrada ens fa veure que, malgrat la pressió social per “fer-ho tot perfecte”, hi ha una força en reconèixer les nostres limitacions i treballar des d’una perspectiva més realista i amable cap a nosaltres mateixos. La Paula i la Laura ens conviden a reflexionar sobre la importància de desvincular el nostre valor com a persones de l’assoliment de metes irrealistes, promovent un diàleg intern més compassiu i una vida més plena i satisfactòria.

No us perdeu aquesta conversa que ens ajuda a mirar el perfeccionisme amb uns altres ulls, reconeixent la seva presència en la nostra vida però també les eines per no deixar que ens defineixi.

Vols llegir més publicacions?

Feu un comentari


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.