Pòdcast 14 – Com és anar al psicòleg?

Segueix el pòdcast de la neural on tu vulguis!

Podcast la neural, salut amb valors, disponible Youtube
Podcast la neural, salut amb valors, disponible spotify
Podcast la neural, salut amb valors, disponible ivoox
Podcast la neural, salut amb valors, disponible Itunes
Podcast la neural, salut amb valors, disponible google podcast
Podcast la neural, salut amb valors, disponible Amazon music

Pòdcast 14 – Com és anar al psicòleg?

En commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, ens aprofundirem en una conversa significativa sobre el que realment implica sotmetre’s a teràpia psicològica. En aquest post, explorarem amb detall el procés terapèutic i el portarem a aquells que potser mai ho han considerat o que pensen que no és per a ells.

Un Primer Pas cap a la Teràpia

Comencem amb la història d’en Sergi Serra, un pacient de Neural que amablement ha compartit la seva experiència. En Sergi, com molts altres, en un moment determinat va pensar que la teràpia psicològica no era per a ell, però després de fer front als seus propis desafiaments emocionals, va buscar ajuda i va trobar refugi a la teràpia.

Superant Prejudicis

En Sergi ens explica com la seva percepció de la teràpia va canviar radicalment. Abans desconeguda i plena de prejudicis, ara la veu com una eina valuosa per abordar desafiaments mentals. Va descobrir que els psicòlegs estan formats per enfrontar una àmplia gamma de situacions relacionades amb la ment.

El Poder de la Paciència

Un dels aspectes que va sorprendre més a en Sergi va ser la importància de la paciència en el procés terapèutic. Va aprendre a avançar pas a pas i a mantenir una visió a llarg termini, la qual cosa li va proporcionar la tranquil·litat necessària per fer front a les etapes futures.

La Salut Mental a la Societat

En Sergi ens recorda la importància crucial de la salut mental en la nostra societat. A l’igual que la salut física, la salut mental mereix atenció i cura, i els psicòlegs hi juguen un paper fonamental.

A la Recerca del Terapeuta Adequat

Per aquells que puguin estar considerant la teràpia, oferim consells sobre com trobar el terapeuta adequat. Destaquem la importància de cercar professionals amb formació en salut mental i la necessitat d’establir un vincle de confiança amb el terapeuta escollit.

El Vincle Terapèutic

Parlem sobre el vincle terapèutic i com és essencial per a l’èxit de la teràpia. El compromís, la confiança i la comunicació bidireccional són elements clau que permeten als pacients obrir-se i comprometre’s plenament en el procés de transformació personal.

Compromís Personal

Finalment, destaquem el paper del compromís personal en el procés terapèutic. A l’igual que un múscul que necessita entrenament constant, el compromís amb la teràpia és fonamental per obtenir resultats positius.


En resum, la teràpia psicològica pot ser una eina valuosa per millorar la teva salut mental i benestar general. A través de sessions de teràpia, pots explorar i abordar les teves preocupacions i desafiaments de manera efectiva. No importa la raó per la qual decideixis buscar ajuda psicològica; el que realment compta és que estàs prenent passos importants cap a una vida més saludable i equilibrada.

Vols llegir més publicacions?

Feu un comentari


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.